Min första tid-bok
Igår kunde jag äntligen hämta ut boken som jag gjort till Bodil. Blev glatt överraskad hur den blev tillslut. "Min första tid". Jag fick idén för några veckor sedan när jag började bläddra i min egna bok, som mamma och pappa skrivit om mig, när jag var bebis. Såklart Bodil skulle få en också. Och varför inte göra en själv tänkte jag. Sagt och gjort, och nu är den alltså färdigtryckt och redo att fyllas med händelser och bilder.
Bilden på framsidan har jag målat för hand..
Samma sak med blommorna och tandkartan på insidan. 
Resten har jag gjort i Indesign på datorn. Bokens format är A4.
Det ska bli så kul att fylla denna bok med härliga minnen från Bodils första tid i livet. Allt från första tänder till när hon lär sig krypa.
De flesta sådana här böcker man köper heter ju "Mina första år", men jag valde att döpa den till "Min första tid" samt minska antalet sidor. Det ska ju hinnas skriva i den också. Och får vi nån gång fler barn vill vi ju orka fylla i sådan här typ av bok till den/dem med. Tror det lätt blir att man gör allt bara till förstabarnet annars, om boken skulle bli för lång alltså... 12 sidor med 6 olika rubriker fick därför räcka. Samt plats att få in foton också. 
Som sagt, SÅ nöjd!
 
Maja

Så fin! Vi köpte en med bilder av Elsa Beskow. :-)
Och på söndag är du söndagsfavorit hos mig!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress