Påskig bildbomb
Här kommer en bildbomb från denna påskhelg. 
Vi börjar med påskafton. Eftersom vi har besök av mina föräldrar vill vi ju såklart hitta på olika saker. Denna dag åkte vi in mot stan. Bodil var så söt i sina nya byxor och såg ut som om hon var en av karaktärerna i Barnen i Bullerbyn :) Jag fångade även hennes två små tänder i denna bild. Stora lilla tjejen! 
Inne i stan trotsade vi det gråa vädret och tog en fika på en uteservering. Kaffet smakade extra gott då. 
 
Och medan jag, Bodil, mamma och pappa hängde kvar i stan en stund åkte Markus hem för att kunna ladda upp inför kvällens match i lugn och ro. Och sen gjorde han i ordning en perfekt Påsklunch. Lax med citronsås och kokt potatis. 
I mitt "påskägg" fanns den här skönheten. Kaftan från Rodebjer och kommer vara perfekt till vår och sommar. 
 
Påskdagen bjöd på uppehåll så vi passade på att göra en utflykt då med. Vi åkte inte långt, men hamnade ändå vid ett ställe som varken jag eller Markus hunnit besöka tidigare, så det var nytt för alla i sällskapet; slottsparken i Rödental. 
Sypresserträden här var i modell större än vad vi sett tidigare. Markus ser ut som en liten prick i jämförelse..
I dammen vid parken bodde den svarta svanen. Har aldrig sett en svart svan tidigare så det var en häftig syn. 
Utflykten avslutades med en lunch och fika. Sorbéglass med smak av röda vinbär och chokladglass, tror ni det smakade gott?!
När vi kom hem busades det för fullt, här med morfar och den färgglada "kleine Como". Den fick Bodil av sjukhuset när hon föddes. Alla nyfödda får varsin sånn där det står broderat vilket nummer i ordningen som de är födda under året. Bodi var nummer 1039 som föddes under 2016. 
Dagen avslutades med grill.
Idag bjöd det på spörregn när vi vaknade. Ändå tog jag och mamma oss ut på en löprunda. Och efter frukost bestämde vi spontant för att åka och bowla, med tanke på vädret och suget på att hitta på något. 
och innan Bodil somnade i vagnen var hon nyfiken och ville kika på allt som hände.
Eftermiddagen blev lugn med fika och middagslur för samtliga. Mamma hade kvar garn från byxorna hon stickade till Bodil så hon började göra små vantar också i samma nyans. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress