sommarstuga
ÄNTLIGEN! Har vi köpt sommarstuga. Ett rött hus med vita knutar, så svenskt och så klassiskt. Den ligger i våra hemtrakter och det känns fantastiskt att vi kommer till något som är vårt eget, när vi åker till Sverige under somrarna och andra lediga tillfällen. 
Tankarna kring att köpa sommarstuga började dyka upp förra våren, väldigt spontant från min sida. Och Markus nappade ganska snabbt på min idé, så vi började leta och hålla utkik ganska direkt. Vi hann få upp ögonen för några stugor som var till försäljning i fjol, men det blev aldrig något köp av olika anledningar. Men så dyker detta objekt upp och vi fastnade direkt.  
Stugan är byggt år 1925 och har två våningar. Den är i halvt behov av renovering, men inget så akut att vi inte kan flytta in direkt. Vi kommer därför kunna "bo in oss" denna sommaren innan vi påbörjar några stora renoveringar. Ååh, det har ju såklart redan börjat snurra en massa inredningstankar i mitt huvud. 
Stugan ligger lite på höjden och har en fin utsikt över sjön den ligger vid. Numera har jag gjort en kategori "sommarstuga" på bloggen, som kommer fyllas med inspiration och tankar kring vårt, från och med i sommar, andra hem. Ska bli så kul att börja denna resa med min lilla familj.
 
Maja

Åh, vad härligt med sommarstuga! Ser att du är från Skövde, är själv från Falköping. :-)
Jag tänkte starta upp en ny kategori på bloggen ("söndagsfavoriten") och jag skulle vilja tipsa om dig. Frågar därför om det är okej om jag lånar några av dina bilder till det inlägget? Förstår helt och fullt om det inte känns okej och då tipsar jag bara med text tänker jag . :-)

Svar: Jaha vad kul! På Vilket sätt tänkte du tipsa? Det går såklart bra att du l
Kajsa Hagelin

Lisen

Men Kajsa, stugan är såå fin. Där kommer ni trivas bra!! Hoppas vi får komma på fika i sommar. Stor kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress