vi har besök
 Vi har just nu besök av mina föräldrar. De kom i onsdags och är här närmare en vecka. De var såklart väldigt nyfikna på att träffa Bodil igen, eftersom de inte sett henne sen i julas. Så det tog inte många minuter efter att de klev innanför dörren innan de satt tillsammans i soffan och snickesnackade :)
Jag hade bakat en omgång chokladmuffins till välkomstfikat.
Såklart hade dem med sig mängder av fina saker till Bodil. Både från sig själva, men även min moster och min syster hade skickat med paket. Jättefina saker i vanlig ordning så Tack hälsar Bodil, och såklart hennes päron :)
I mormors och morfars påskägg låg bland annat dessa fina saker. Kolla vilka söta små "trosbyxor" min mamma har stickat. Så himla himla fina ju. Längtar tills jag ska klä Bodil i dem. 
Till min glädje upptäckte jag idag att syrénbusken på vår trädgård har börjat blomma. Då sprang jag snabbt ner och klippte av en kvist och satte i vas innan det var dags att ta en 11-fika idag.
Lea ville nämligen komma och hälsa på mina föräldrar och samtidigt lämna ett påskpaket till "Kleine Maus".  
När klockan slagit lunch tog vi oss ut på promenad. Vi hade nämligen bokat bord på en restaurang en bit bort från där vi bor. Och på vägen gick vi förbi mängder av fina blommor och träd som folk har i sina trädgårdar. 
Jag vill också ha ett Magnoliaträd i min trädgård nån gång!  
och tulpaner såklart. Alltid så fina. 
Lunchen åts här och det smakade gott som alltid. Tysk schnitzel valde alla i sällskapet, mums på det!
Imorgon är det påskafton och Markus spelar match på kvällen. Det blir Bodils andra match att se det här året. Vi får se om hon tycker det är lika spännande som första gången hon var där. 
Glad påsk!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress