blandad kompott
Hej och goddag!
Det har varit full rulle här hemma de senaste dagarna. Markus är igång med sin hårda träningsperiod inför ny säsong. Det innebär oftast två hårda pass per dag samt många träningsmatcher och turneringar. Idag åker han iväg på ytterligare en och är borta till söndag om de spelar bra och går vidare, annars är han tillbaka redan på fredag. 
Jag har öppnat min Webbshop igen efter semestern. Just nu är inga nya motiv inlagda, men jag har en hel del ny inspiration i mitt huvud, vilket förhoppningsvis resulterar till nya print inom tid. 
Jag har till exempel målat dessa två, som jag själv blev supernöjd med. Jag tycker det är kul att hitta nya tekniker att måla på och en snubblar över så mycket fint att inspireras av, som jag använder och gör mitt eget av. 
Jag försöker blanda motiv och som ska passa både i barnrum och "vuxenrum", men det är lätt att jag hamnar i barnträsket haha..
I lördags packade vi in oss i bilen och åkte till Bamberg. Det har blivit en favoritstad som vi gärna åker till när vi vill göra kortare utflykter. Maten smakade himla gott, gick till en Tacorestaurang, som vi besökt några gånger innan. När vi satt där slog det mig att senaste gången var när mina föräldrar var och hälsade på oss och jag berättat att jag var gravid med Bodil. Där och då slog det mig att tiden går sååååå fort, för nu satt hon ju där i sin vagn och pratade högt med sitt bebisspråk. 
Och på tal om Bodil. Denna dag sportade hon sina nya shorts som jag sytt tillsammans med min gamla citrongula tröja under. Och såklart nya hårspännen.
Innan vi kom tillbaka hit till Tyskland hann Bodil få nya matskedar och en mugg från Elsa Beskow. Jag är svag för dessa motiv. 
Nu hör jag att någon har vaknat inne i sovrummet, på återseende!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress