Det är min dag idag
8 augusti idag, vilket för mig betyder att jag blir ett år äldre, igen! Denna gången slog siffran över till 28. Känns bra. Eller om jag ska vara helt ärlig så känns det inget speciellt. Men det är alltid härligt att bli uppvaktad genom grattis-hälsningar och fina presenter. 
Dagen startade med att jag får present av Markus. Ingen fysisk, men ändå en mycket uppskattad. Jag fick nämligen klicka hem dessa sängkläder som jag velat ha en lång tid nu. Valde till slut ett par mörkgråa, som jag tror kommer passa väldigt fint i vårt gröna sovrum. I samma veva klickade jag hem en present från mina föräldrar. Också det i tema linne, i form av en morgonrock. Kommer antagligen vara världens skönaste morgonrock att gå runt i på mornarna. 
Dagen till ära fick jag bestämma lunch. Jag har velat äta wienerschnitzel sedan vi kom tillbaka till Tyskland efter semestern, så vi gick till restaurangen som är en av de bästa som serverar det (enligt mig). 
Dock fick kameran vila fram tills att jag köpte mig en födesledagsbukett. Lite kalasigt skulle vi ju ha hemma tyckte jag. 
När vi ätit upp lunchen snubblade jag in i en skoaffär och kom ut med två nya pjux. Ett par tofflor, inte Birkenstock men ett par liknande. Supersköna och med läder, vilket var mina kriterier. Förutom tofflorna fick dessa följa med hem också. Perfekt höjd på klacken  och även dem i läder.
Det var min födelsedag genom några (blommiga) bilder. 
Kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress