lördag, söndag, måndag
Dagarna går i ett när man har besök. I lördags kom som sagt mina föräldrar hit för att hälsa på i några dagar. 
Jag och Bodil mötte upp dem efter lunch för att i nästa sekund gå på en loppmarknad. Där hittade jag två blåvita tallrikar att fylla på min samling till sommarhuset med. 4€ fick jag ge för båda och det var väldigt bra pris tycker jag. Fint skick och ett väldigt fint mönster på dem. 
Lördagen fortsatte i lagom tempo. Markus var iväg på match och vi andra hängde hemma hos oss resten av dagen. Söndagen var även den ganska slapp. Vi gick ut och åt på restaurang vid lunch. (Kameran fick vila denna dag). 
På måndagen hade vi bokat in en trip till Erfurt. En stad ca 1 timme från oss. Jag och Markus har bara varit där vid ett tillfälle tidigare och även om vi var där när det ösregnade så kunde vi uppfatta att staden var väldigt fin och mysig. Och jag vet att vi redan då sa att vi måste åka tillbaka nån gång när vi har besök. Vilket vi alltså gjorde i måndags. Jag shoppade lite nya plagg till höstgarderoben, Vida ärmar blev lite temat på det jag shoppade. Tre plagg och alla hade den lilla detaljen. 
Bodil fick också lite påfyllning i höstgarderoben. En höstig kofta som jag tyckte bland annat passar väldigt fint ihop med hennes hängsleshorts
H&M hade fått in så mycket fina höstnyheter. Jag hade hunnit spana in lite på hemsidan, men blev besviken att denna söta topp (och byxor i samma mönster) var slut i storlek. Men desto mer tur hade jag när jag hittade dem i butiken. Min mamma tyckte dem var lika fina som jag och tyckte därför absolut att Bodil skulle få detta set från mormor och morfar. -Tack!
Här sportar en febrig Bodil hela outfiten. Tur att vi köpt en lära-gå-vagn så hon kan få lite extra skjuts i mellanåt (:
När vi gjort några timmar i stan packade vi in oss i bilen och åkte mot IKEA. Ett nattduksbord var på önskelistan och vi köpte det här avlastningsbordet från Hemnes. Jag gillar designen på detta bord, och vi köpte ett vitt för att vi lättare kan förvandla det med nån färg senare, om vi känner för det.  
Tills vidare gjorde jag bara en enkel uppdatering genom att byta ut knoppen. 
Nu är der helt plötsligt onsdag och mamma och pappa är fortfarande här. Idag har Bodil fortfarande varit lite hängig så det har varit lugnt hemma. Vi hoppas på en piggare Bodil imorgon annars blir det ett besök hos farbror Doktorn.
Kram och trevlig kväll!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress