söndagslunket
Igår morse blev ordningen återställd här hemma efter att pappan i huset varit iväg på match. Han åkte redan fredags morse så jag och Bodil har fått klara oss på egen hand. Mina föräldrar åkte även dem från oss i fredags morse så det blev ganska tyst här hemma fredag och lördag haha. 
Igår var det typiskt söndagstempo här hemma. Jag gick ut och sprang min vanliga(!) runda. Yes, jag har kommit igång på riktigt nu efter semestern och vill köra 3-4 pass i veckan, och en löptur på ca 30 minuter är alldeles lagom för mig just nu.
Och efter löpning får man belöning i form av hemmagjorda chokladbollar. Ett gott tips är att ha lite mindre smör än vad som står i receptet samt ta oboypulver istället för den mängd vaniljsocker som egentligen ska vara i. Om man, som jag, gillar när det smakar lite extra choklad. Och sen lägger jag alltid i 2-3 msk kallt kaffe i smeten. Mumma på det! De stod serverade lagom till 3-kaffet.
Igår tog jag också fram Bodils "min första tid-bok" för det behövdes fylla i lite i den. Damen här hemma har nämligen börjat krypa och det behövdes såklart noteras i boken. Lika bra när minnet är färskt och en vet exakt dag detta skedde. Faktiskt samma dag som mormor och morfar var här och hälsade på så de kunde bevittna, så även det skrevs ner i boken (:
Hon är så gullig. Det går ju inte fort och är lite ostadigt, men på bara några dagar går det redan lättare för henne. När vi ändå är inne på Tema Bodil kan ju också nämnas att hon numera har 8(!) tänder. 4 nere och 4 uppe. De ploppar upp hej vilt där inne i munnen. Vi trodde faktiskt att det var just nya tänder som spökade när hon var febrig förra veckan. En kväll hade hon nästan 40 grader stackarn, men samma dag som vi beöskte doktorn försvann febern och hon piggnade till fort. Och enligt doktorn var det inte tänderna utan bara vanlig feber.
Bodils rum behövdes städas lite igår och ett nystädat rum bli ju alltid väldigt fotovänligt. Jag får en del frågor om vägghyllan, som numera är ett Cirkus. Hyllan är köpt på Lidl av alla ställen här i Tyskland och hur jag gjorde det till cirkustält kan du läsa om här.
Mellan varven igår hann jag färdigställa en ny illustration. Jag har döpt den till "syskonkärlek" som också har blivit ett print. Ni som följer mig på Instagram får just nu en rabattkod i min webbshop. Tips!  
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress