Uppdaterat sovrum
Nu har vi ett sovrum som har fått sig en liten minimakover. Den sista pusselbiten kom på plats idag i form av tavlan med guldram som jag satt upp. Jag målade motivet igårkväll och den blev så självklar att få sin plats i sovrummet. Eftersom, som jag skrev på instagram, vi dyker ner i sängen varje kväll. Lite vitsigt..
Närbild på motivet. Och efter förfrågan om det går att köpa så är det numera ett print som finns att köpa i min webshop.
När vi ändå är inne på print. Det andra fotoprintet är Jasminblomman jag fotade tidigare i somras vid vårt sommarhus. Känns kul att ha nåt som påminner om vårt fina sommarställe när vi är här i Tyskland resten av året. Synd bara att det inte är "doftbild" med tanke på hur ljuvligt Jasminblomman doftar.. 
Förutom våra egentillverkade sänglampor har jag sytt en ny sängkappa till sängen. Ca 10 meter tyg, rynkband och en symaskin krävdes för att få ihop den. Kan tilläga att våran säng är 180 cm bred, ifall nån är sugen på att sy en liknande och är osäker på hur mycket tyg som behövs..
Sen måste jag också skriva en rad om våra nya sängkläder i linne. Att jag inte köpt det tidigare. Så himla sköna att sova i så det liknar inget. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress