Detta hänger i granen
Igår inköptes våran (lilla) julgran. Yes, vi resonerade så att det nog är lämpligt att ha en gran ståendes på bordet i år, men tanke på Bodils nyfikna fingrar.
Och detta är vad som hänger i årets gran:
Hemmagjorda pappersstjärnor som jag pysslade ihop förra året
Självklart en jultomte
mängder av små julkulor i blåa och gammelrosa toner
En söt liten nallebjörn
Och såklart en julgran som har texten "Baby's first christmas" och den står för Bodil.
 
 
15 december
Hej och Välkommen helg! Känns skönt att den är här, men den är fylld med saker som ska göras. Mina föräldrar kommer hit och firar julen med oss i år och de kommer nästa vecka. Tills dess har vi lite att förbereda, som alltid när en ska få finbesök som stannar några dagar. Och när vi ändå är inne på jul. Så mycker som jag ser fram emot julen i år har jag inte gjort på flera år. Det ska bli så mysigt att få fira den med fler än bara oss själva, som det varit de senaste två åren, eftersom vi bor i Tyskland och Markus alltid spelar handbollsmatcher på julhelgen har vi inte haftr möjlighet att flyga till Sverige.
I onsdags hade jag bokat tid hos frisören. Jag skulle nämligen få en ny frilla. Klipp och färg. Och som jag klippte mig. Med förebilden att dömma så kapades nog mer än hälften av håret. Herregud vad långt det var..
..men jag är såååå nöjd med min page. Hade blivit ganska trött på mitt svall som nästan alltid bara sattes upp i en knut. Nu har jag fått en frisyr igen, som jag trivs väldigt bra i.
Amaryllisarna jag köpte förra helgen har blommat ut och blivit väldigt fina nu. 
Hoppas att de håller sig några dagar till.
Skänken som skymtar till vänster har fått ny färg. Eller ja "färg". Ska jag vara ärlig är den än så länge bara grundmålad haha. Jag har inte bestämt vilken nyans den ska få än..
Jag är så tacksam och glad för alla kalendrar som jag postat till folk den senaste tiden. Och nu finns faktiskt bara 4 st kvar i lager. Så det är lite först till kvarn för att hinna haffa en innan nya året börjar. Maila kajsavisual@gmail.com om du vill köpa.
Sent i eftermiddags började det snöa som bara den. Det var sån fin vy från vardagsrumsfönstret då!
Helgglimtar
Hej hopp i galoppen!
I fredags gjorde jag en illustration av Elsa Billgren. Tycker hon är en inspirerande kvinna och en riktig duktig bloggare dessutom. Hon tackade ödmjukt för bilden som trillade in i hennes mail på eftermiddagen. Kul att få sån fin (och snabb) respons. Tack!
På lördagsmorgonen var det vitt på marken och snön öste ner. Jag packade in mig själv i bilen och åkte in mot stan. Spanade på julklappar och köpte med blommor hem från marknaden, som alltid är på lördagar. 
Tre vinröda amaryllis i en ny vas. 
Under december månad är det julmaknad vilken stad du än befinner dig i Tyskland (typ). Så idag åkte vi in mot stan för att strosa runt där och dricka glühwein och äta goda smårätter från alla stånd som är runt området.