15 december
Hej och Välkommen helg! Känns skönt att den är här, men den är fylld med saker som ska göras. Mina föräldrar kommer hit och firar julen med oss i år och de kommer nästa vecka. Tills dess har vi lite att förbereda, som alltid när en ska få finbesök som stannar några dagar. Och när vi ändå är inne på jul. Så mycker som jag ser fram emot julen i år har jag inte gjort på flera år. Det ska bli så mysigt att få fira den med fler än bara oss själva, som det varit de senaste två åren, eftersom vi bor i Tyskland och Markus alltid spelar handbollsmatcher på julhelgen har vi inte haftr möjlighet att flyga till Sverige.
I onsdags hade jag bokat tid hos frisören. Jag skulle nämligen få en ny frilla. Klipp och färg. Och som jag klippte mig. Med förebilden att dömma så kapades nog mer än hälften av håret. Herregud vad långt det var..
..men jag är såååå nöjd med min page. Hade blivit ganska trött på mitt svall som nästan alltid bara sattes upp i en knut. Nu har jag fått en frisyr igen, som jag trivs väldigt bra i.
Amaryllisarna jag köpte förra helgen har blommat ut och blivit väldigt fina nu. 
Hoppas att de håller sig några dagar till.
Skänken som skymtar till vänster har fått ny färg. Eller ja "färg". Ska jag vara ärlig är den än så länge bara grundmålad haha. Jag har inte bestämt vilken nyans den ska få än..
Jag är så tacksam och glad för alla kalendrar som jag postat till folk den senaste tiden. Och nu finns faktiskt bara 4 st kvar i lager. Så det är lite först till kvarn för att hinna haffa en innan nya året börjar. Maila kajsavisual@gmail.com om du vill köpa.
Sent i eftermiddags började det snöa som bara den. Det var sån fin vy från vardagsrumsfönstret då!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress