Senaste dagarna
Ett mitt-i-veckan-hej!
Det är redan 6e december. Förra året, när Bodil var nyfödd, tyckte både jag och Markus att december månad var den snabbaste månaden i vårt liv. Den bara swischa förbi. Men som sagt, det är redan den 6e idag och jag tyckte det var november nyss så kanske att vi tycker december i år också går så fort.. 
 
Nåväl. Tänkte visa mitt loppisfynd som jag köpte i lördags. Jag har varit på jakt efter en vägghylla med små fack en längre tid. Tycker det är så fint att inreda i barnrum. Och gissa om jag blev glad när jag sprang in i denna för ynka 1 € (motsvarar väl 9-10kr utan att kolla vad valutan står i). Den var från början helt träfärgad, men jag ville ljusa upp baksidan men en färg. Turligt nog var baksidan häftad med häftpistol så jag kunde ta bort den lätt och måla med färg. Jag hade en burk med grönt (samma färg som väggen i sovrummet).
Nu är baksidan på plats igen och nu ska jag bara börja samla på små figurer att fylla alla fack med. 
Här är en bild från en snöig söndag när vi var ute på långpromenad med en sovande Bodil i vagnen. Ser ju ändå hyffsad glad ut trots att jag inte är ett fan av snö. Tur den har töat bort nu haha. 
Sen julstjärnan kom upp lyser den från morgon till kväll. Inget mig emot.
Jag blev så glad när jag för några dagar sedan gick in på Emma Sundhs blogg och kunde läsa det här fina hon skrivit om mina illustrationer. 
Jag har inte bakat på några veckor (förutom två tårtor till Bodils kalas förra veckan), men igår fick jag ett ryck. Blev sugen på att baka den här GODA äppelkakan igen. Och ja, den var lika god som sist. prova gärna göra den, den passar fint som julfika!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress