barnrum
Mina tankar att få inreda barnrum började nog surra i huvudet direkt jag fick reda på att jag var gravid haha. 
I samma sekund som jag själv blev gravid kändes det som att hela instagram också blev det. För det var barnrum, sänghimlar och gravidmagar om vartannat i flödet kändes det som. Men det gjorde såklart att jag fick massor av inspiration precis när jag behövde det. 
 
DIY-nörd som jag är vill jag skapa så mycket jag bara kan på egen hand. Fokus nu var att göra en egen sänghimmel. En sänghimmel som skulle passa fint in i vårt gröna sovrum. Inspiration på vilken nyans jag skulle satsa på fick jag härifrån. Patrolgrön sänghimmel var ju såklart det vi skulle ha. 
Tyget till detta fann jag på ikea och är från början två st gardinlängder, som jag sytt ihop. Efter lite sökningar på google kombinerat med min egen hjärna fick jag ihop denna.
 
För att öka mysfaktorn har jag fäst en ljusslinga på insidan av sänghimlen också. Ljusslingan med bollar som hänger i hörnet av sängen är det senaste tillskottet till denna hörna. Det är perfekt att tända dem när jag ammar på nätterna för ljuset är inte så skarpt. 
 
Jag har klippt ut lite stjärnor i guldpapper och gjort en vimpel av dem. Några av stjärnorna är glittriga, det blir fin effekt när det reflekterar mot ljusslingorna.  
 
Vägglampan är köpt på Ikea och regndropparna är utklippta från svart dekorplast. Printet på svanen har jag målat och finns att köpa i min webshop. Tavlan med bokstaven B står såklart för Bodil och är också målad av mig. 
 
Vägghyllan har jag snickrat ihop och målat i samma kulör som väggfärgen. Tycker det är så fint när väggar och snickerier smälter ihop. I hyllan samlas lite gott och blandat som är fint att dekorera.