jag

KajsaVisual har blivit med blogg. Jag finns under samma namn på Instagram och har sedan 2014 delat min kreativitet genom bilder där. Nu är jag sugen på att ta det ett steg längre och börjar därför blogga. Kreativiteten kommer såklart få ta en stor plats även här på bloggen, men jag kommer också skriva om det vardagliga. Just för att det är den kombinationen jag själv gillar när jag läser andras bloggar. Kan tycka att det lätt blir att man bara få ta del av ytan, men det blir ju så mycket mer intressant om man ibland får komma lite djupare in på livet hos dem man följer. Sen finns det såklart en gräns för det med, men jag tror ni förstår vad jag menar.
Jag tänker såhär. Jag skriver denna blogg så som jag själv gillar att läsa andras och hoppas på att det kommer intressera er också. Om inte annat skriver jag för min egen skull.
 
Vi börjar alltihop med en presentation tycker jag.
 
Detta är jag,
 
 
Kajsa Hagelin. Är 27 år men blir 28 i sommar. Jag är gift och har ett barn som föddes i november 2016, Bodil heter hon. 
Just nu är jag och min lilla familj bosatta i Tyskland, men vi är ursprungligen från Skövde.
Som namnet antyder är jag utbildad Visual Merchandiser och har tidigare jobbat på bland annat H&M. Men sedan jag och min man flyttade till Tyskland, på grund av hans handboll, så har arbetslivet fått ta en paus. Istället har jag fokuserat på att utmana min kreativitet i hemmet. Allt från inredning, pyssla, sy, måla, you name it. Just målandet har faktiskt lett till att jag startat upp en liten webbshop. Där säljer jag prints på motiv jag målat. 
Innan Tyskland bodde vi ett år i Norge. Där jobbade jag som Visual Merchandiser på H&M. Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat, men också inredning. Det gör att min kreativitet uttrycker sig på många olika sätt. Jag gillar att såga, skruva, bygga, men också att skapa saker med textil. Jag fick till exempel för mig att sy min egen brudklänning när det begav sig.
 
Då förstår ni kanske att jag har svårt att säga vilket område jag brinner för mest - det finns ju så mycket jag vill skapa och då är det himla tur att det finns olika material haha...
 
Nåväl. Tre timmar senare (livet med bebis - det tar den tid det tar) har jag fått ner några rader om mig. Det blev en ganska kortfattad presentation, men jag kommer garanterat dyka ner djupare på saker jag nämnt nu, fast det kommer i separata inlägg. 
 
På återseende!
 
Kram
 
Ps.
Mina bilder:
Du som bloggare är välkommen att låna bilder jag tagit, förutsatt att du länkar till mig och meddelar mig att du lånat foton. Vill du använda mina foton på annat sätt måste jag tillfrågas.

Kontakt: kajsa.hagelin@hotmail.com

 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Christin - Midis:

Så kul- ser framemot att följa dig här också! En blandning på bloggen är också det jag gillar bäst!

Svar: Vad roligt att du vill följa med här också🌸 Kram
KAJSAVISUAL

Upp