6 månaders och förberedelser inför semester
God kväll!
Här hemma har vi smått börjat förbereda inför semestern och Sverigeresan. Om bara 11 dagar är vi där och kommer få se vår sommarstuga för första(!) gången. Japp, det stämmer. Vi har gått och köpt oss en sommarstuga som vi inte ens har sett IRL haha. Men vi har med gott samvete förlitat oss på att vår familj hemma i Sverige har hjälpt oss att ta det rätta beslutet. Det är jag övertygad om. 
Fast nu tycker jag vi börjar inlägget i rätt ände och berättar om veckans viktigaste händelse. 
Den här damen har nämligen gått och blivit 6 månader. Ett halvår. Om ett halvår blir hon 1. Går tiden lika snabbt resterande halvår kommer hon fylla 1 imorgon känns det som. 
För ett år sedan outade vi att jag var gravid. Då kändes det som att det var en evighet till November. Tidsuppfattningen känns något annorlunda nu när barnet är på utsidan, om man säger så. Allting går förbaskat fort.. 
En mindre rolig grej som hänt i veckan är att Bodil har lyckats bita mig 3 gånger i samband med amningen. Det gjorde såklart ONT, och jag har varit i valet och kvalet om jag ska sluta amma och istället pumpa ut mjölk. Gjorde det under gårdagen, men idag har jag ammat igen. Min mjölkproduktion är fortfarande  för stor, så att pumpa ut betyder att jag lättare får mjölkstockning, eftersom brösten inte töms på samma sätt då än när Bodil suger. Nu håller jag tummar och tår att hon lärt sig att bita bör hon INTE göra.. Hoppas att framtänderna dröjer lite innan de kommer, för då är nog risken stor att det kan bitas rejält om jag har otur..
Nog om bebissnacket. 
Jag ska visa två saker som är inhandlade inför resan till Sverige.
Först ut är min nya baddräkt. Jag räknar såklart med att det ska vara tropisk värme i Sverige så att vi kan ha lata dagar på stranden och i trädgården vid stugan mest hela tiden. Att det sen var regn, mulet, och kallt typ hela tiden under förra sommaren i juni har jag (nästan) glömt bort..
Den andra saken är den här bärselen från BabyBjörn. Den är redan invigd eftersom jag har Bodil i bärsele när vi går och kollar på Markus handbollsmatcher, men vi hoppas också den kommer gå hem när vi är i Sverige. Framförallt på flygplatsen, när vi inte har barnvagnen tillgänlig. 
Till sist kommer en liten påminnelse. 
Om en vecka stänger jag min Webshop. Tills dess är det 30% på alla print och fodral. Webshopen kommer sen vara stängd under hela sommaren, så passa på att handla om du vill! Mitt senaste fotoprint 'Skog' har blivit populärt och har redan postats iväg till flera stycken. Superkul!
Nu vankas grill till middag. Hur gott? Väldigt gott!
Kram och trevlig kväll. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress