bland våra gömmor
..har jag under dessa dagar hunnit hitta hur mycket guldkorn som helst i sommarstugan. Allt från möbler till småprylar. Här ser ni några av allt fint krafs. 
De förra ägarna har valt att lämna kvar en hel del. Mycket röjer vi undan, men medan vi rensar och slänger hittar vi också en hel del fina saker. 
I ett av förråden gömde sig den här fina blåvita kannan. Jag är väldigt svag för blåa föremål så det var inte konstigt att mina ögon drogs till den. 
I samma förråd hittade jag en "fiskargubben-tavla". Gissa om jag blev glad! Måste bara införksaffa en ny ram till den eftersom den gamla höll på att falla isär.
Tre stycken rejäla krokar i järn låg i en byrålåda. Tack så mycket, tänkte jag. De kommer bli perfekta att sätta upp nånstans i huset. Kanske i köket? Barnkammaren? Hallen? Har många potentiella platser. 
En gammal 1/2 liters skål från Höganäs stengods. Jag kan redan se nu hur fint skålen och den blå kannan kommer stå i vårt framtida kök på nån vägghylla tillsammans med andra fina föremål.. 
Det är härligt att få köpa ett sånt här fint hus som bär på så mycket fina guldkorn som vi, som nya ägare, kan få damma av och ge lite ny kärlek till. Bra för miljön också. 
Ha en härligt helg. Vi fortsätter röja vidare. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress