nedräkning
Jag har sedan länge följt Elsa Billgrens blogg och i just det här inlägget känner jag igen mig väldigt mycket i det hon skriver. Hon och hennes familj har nämligen också köpt en sommarstuga, fast på Gotland. "det är sån överpepp här hemma så jag kan inte beskriva..", skriver hon. Och jag fattar. Här hemma råder exakt samma känsla och pepp haha. Kul att följa nån annan som gör samma typ av resa som oss. På tisdag får vi äntligen nycklarna!!!
 
På tal om resa. Vi har försökt tänka strategiskt och börjat packa klart Bodils väska redan tidigare i veckan, för att sen fokusera på oss själva. Så nu är hennes söta lilla väska i gott som redo att stängas igen. 
Utöver förberedelserna inför Sverige-resan har jag också kört sista rycket med webbshopen. Den stängdes igår och nu ligger en hel hög upptryckta prints som är redo att postas imorgon. Så himla kul, men också ganska skönt att ta ett kort break från åkandet till tryckfirma och posten. Innan den nu är stängd hann jag ladda upp med en del nya motiv, men också en del gamla som har kommit tillbaka igen.
Den här bland annat. 
Ett av de nya motiven är detta, som jag döpt till "profil". Jag blev själv väldigt nöjd och ville få upp den på väggen hos oss också. 
Just nu ser en av tavelväggarna i vårt vardagsrum ut såhär. Blandat med fotokonst, målade motiv och personligt fotografi. 
Jag är svag för att måla barnvänliga motiv. Speciellt sedan jag blev gravid. Detta print är döpt till "fiskarpojken". När jag vill få till en äldre känsla på motiven inspireras jag mycket av Elsa Beskow och hennes böcker. Detta print kommer jag ta med för att hänga upp nånstans i sommarstugan, tror den kommer göra sig superfint där. Det märks också att fler än jag gillar detta motiv, för sedan den lades in i shopen har jag hunnit skicka iväg flera stycken. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress