smultronställe
Vi har äntligen fått nycklarna till vår stuga. Komiskt nog har vi köpt sommarstugan av ett par tyskar. Vi åker från Tyskland till Svergie och köper en stuga av ett par tyskar haha.
Aja, det var en liten parantes.
Idag blir iallafall premiärnatten. Bodil har redan tjuvstartat eftersom hon sussar sött på övervåningen i detta nu. 
När vi fick nycklarna och avslutat mötet igår var vi så nyfikna på huset att vi åkte ut nästan direkt. Vår första känsla var; Wow! Och den känslan håller fortfarande i sig. Vi ser så mycket potential i detta så ni anar inte, och det var precis ett sånt här objekt vi önskade att vi skulle hitta. Ett hus vi kan bo i, men renovera på sikt och ta lite pö om pö för att sätta vår prägel på det. 
Och om det redan började snurra i mitt huvud om ändringar på planlösningen mm. bara av att sett bilder på stugan, då förstår ni kanske att det har börjat snurra ännu mer. 
Det är en härlig mönsterkombination i stugan. Tapeterna har sin charm på sitt sätt, men de är i dåligt skick tyvärr. Men skjutdörrarna!! Älskar dem. 
Drömmen om gamla trägolv har slagit in. Tänk detta uppslipat och behandlat.
De förra ägarna har lämnat kvar en hel del. Och jag har hittat riktiga guldkorn (i mina ögon) som jag ska visa er inom kort. 
På återseende. Nu ska jag semestra lite igen 
 
 
 
Lisen

Såå fint! Där kan man ju inte annat än trivas riktigt bra!! 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress