söndag
Igår var vi bjudna på sommarens andra släktkalas I ordningen. Min systerson fyller 7 år på tisdag och bjöd därför hem släkten på ett riktigt tårtkalas.
Han hade bestämt för två olika sorters tårtor. En av dem var gjord av sandwichglass och nutella. Supersmarrig (och mastig haha).
Dags för presentöppning. Nappen på bordet ingick inte bland paketen :) Den tillhör en viss liten Bodil.
Trots att vi utnyttjade det fina vädret med att kalasa ute på trädgården kunde jag inte låta bli att ta lite foton inomhus. Min syster med familj bor i ett riktig färgkaramell till hus med inslag av retro och loppisfynd i vartenda hörn. Så himla himla fint och passar dem perfekt!
En av höjdpunkterna var att Bodil äntligen fick träffa sin nya kompis E. Det var på tiden tyckte föräldrarna. Mamman till denna söta lilla grabb är inte bara min systers sambos lillasyster, utan även en nära vän till mig som jag pluggade ihop med i Haparanda under två år. Och tänka sig att vi fick barn som det bara skiljer 3 veckor på. Helt otroligt och världens bästa grej. Och kidsen fann varandra bra. De både skratta och grät ihop haha. 
Tack för kalaset!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress