i måndags
Tjenixen! Hur har ni det i stugorna. Hoppas veckan varit bra hittills. Jag har varit hemma själv med Bodil sedan igår morse. Markus är iväg på match och denna gång åkte dem redan igår eftersom de spelar borta i Flensburg. 
Så är de med det. Nu tänkte jag istället visa lite glimtar från i måndags.
 
Vi började dagen med en försenad helgstädning. Eller tidig veckostädning, beroende på hur man ser det. Passade på att fota två söta saker bara för att :) min DIY galge ihop med ett av de nya plaggen som flyttat in i Bodils garderob.  De blev ju extra gulliga ihop.  
Under tiden som jag åkte till tryckfirman hann lunchen bli klar. Blandade pastasorter med kyckling och bacon i en chilikryddad panna. Lyxigt gott även när man tar det som finns hemma. Markus är så duktig på matlagning och det är jag väldigt tacksam över. 
Men om Markus oftast står för maten så står jag mycket för bakningen. Och i måndags bjöd vi på fika til Lea som kom över. Och fikan tog vi såklart på balkongen eftersom solen stekte gott där. 
Bakade chokladmuffins med chokladbitar i. Denna gång googlade jag upp ett recept som lät gott, vilket det också blev. 
Det var det som hände i måndags. Nu är det redan onsdag, kväll dessutom, så det blir ju torsdag väldigt snart. Och när vi vaknar imorgon är ordningen återställd. Pappan är hemma igen och det väntas en handbollsfri helg!
 
Kram