DENNA TORSDAG
Idag har detta hänt på ett ungefär. 
 
Startade såklart dagen med en frukost. Och idag bestod den av detta. 
 
Den fick jag avnjuta helt solo tillsammans med Nyhetsmorgon. När inte pappan i huset har morgonträning blir det oftast att han och lillan sover vidare. Jag var i valet och kvalet om jag också skulle sova vidare idag, men den där stunden på morgonen är ju ändå så skön, så det blev det. 
 
När morgon övergick till lunch plockade jag fram den här koftan och mössan. De har min mormor stickat, nån gång på 70-talet är min gissning. Fotade dem i ett trevligt stilleben innan jag kollade om de var i lagom storlek för Bodil. Det var ju faktiskt anledningen att jag plockade fram dem..
 
Och det visade sig att dem passade helt perfekt. Gulligt.
 
 
Efter lunch var klockan mitt-på-dagen och då blir det allt som oftast en kopp kaffe hemma hos oss. Idag blev det även varsin semla till. Har ju som sagt några bullar i frysen nu efter bakningen i tisdags. Tror dock att detta var årets sista semla, man blir ju rätt nöjd efter två på en och samma vecka. 
 
Samtidigt som vi sörpla kaffe låg Bodil och sov i soffan. 
 
Men sen vaknade hon efter typ 10 minuter och då var det dags för matning innan jag packade ner henne i vagnen och tog en promenad.
 
Så har dagen sett ut i sin korthet.  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress