dagen vi sa ja
Den 4 juli 2015 fick jag äntligen säga Ja, att leva lycklig i alla mina dagar, tillsammans med min man. Tänkte bjussa på några glimtar från denna underbara dag, för lite drygt 1,5 år sedan! 
Eftersom vi hade bröllopet mitt på sommaren ville jag ha en naturlig och sommarfräsch look på hår, make och naglar. Min syster, som även var min tärna, hjälpte mig med frisyren och basen på sminket. Eftersom hon jobbat som frisör kunde jag knappast få bättre hjälp. Ögon och läppar fixade jag själv. Inför bröllopet hade jag fixat lösögonfransar, och då behövdes ingen mascara. Det är ju skönt att slippa en dag som denna, när mängder av glädjetårar kommer. Naglarna fixade jag också dagarna innan och de blev mandelformade med gammelrosa/beige färg. 
Här tar jag fram min klänning som ska fotas.
Min brudklänning som jag är så stolt över att jag klarade sy helt på egen hand. Freestylade helt och hållet, utan mönster. Det jag tog hjälp av var en t-shirt som var V-formad i fram och bak. Den mallade jag efter. Sedan provade jag hela tiden på mig själv för att hitta den perfekta passformen. Från början tänkte jag mest, äsch jag testar och ser hur det blir. Men det visade sig att det gick lättare än jag trodde. Eller ja, "lättare", jag svor nog ett par hundra gånger under resans gång. Synål som gick av, tyg som fastnade i symaskin osv osv.. Men jag köpte tyg i februari, i maj hängde den helt färdig, se det gick relativt snabbt.
Markus fick agera assistent åt fotografen (min morbror) under tiden jag blev sminkad. 
Skorna jag hade på mig var dessa och tyckte jag fann dem perfekta efter lite letande. 
Min brudbukett blev otroligt fin och exakt som jag ville ha den. Vild, pastellig, somrig och inte för perfekt i formen. Jag bokade möte hos en florist i Skövde, som förstod precis vad jag var ute efter. Jag hade såklart lite inspirationsbilder med mig för att kunna förklara mer noggrant. 
Vigseln började kl 16 och vi hade planerat för att ta bröllopsbilder innan. Vi lyckades gifta oss en av 2015 års varmaste dag, med gassande sol. Det var inte det lättaste att hitta bra ljus, eller rättaresagt skuggor, men min duktiga morbror lyckades otroligt bra. 
En av mina favoritbilder är den här. I en lummig skogsväg i mina gamla hoods. 
Sista fixet innan vi åkte till kyrkan 
Här är vi på väg in. Underbar känsla att få möta alla nära och käras blickar när vi gick där. 
Första pussen som man och fru! Åååh, den känslan. 
Efter vigseln bussades alla gäster till festlokalen som vi hade bokat, och väl där hade vi världens bästa fest. Och det, tack vare alla underbara tal och överraskningar, vi fick vara med om under hela kvällen. 
Alla dessa bilder är tagna av min morbror. 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress