DIY tygpåse
Innan Bodil föddes var jag i mitt esse när det gällde DIY projekt. Min energi var det inget fel på heller så det var bara att tuta och köra.
Jag knåpade ihop lite allt möjligt, mest för att tiden skulle gå snabbare (tiden som gravid går ju snabbt och långsamt på samma gång, eller hur?!), men också för att jag kände behov av vissa saker.
Detta är ett exempel. Tygpåse som sväljer massor av förvaring. 
Jag hade inte helt fastställt om vi skulle använda den som tvättpåse eller förvaring till leksaker, men kan nu  konstatera att den funkar suveränt till båda. Och just nu används den till förvaring av diverse barnsaker. 
Jag är mycket för att i första hand använda sånt vi redan har hemma när jag ska skapa nåt, och detta projekt var inget undantag. Fann en udda gardinlängd som jag klippte till i det mått jag kände var bra för påsen. Det enda jag fick adda till var svart broderitråd. 
Det är alltid kul att skapa en lekfull känsla på inredningsdetaljer till barnrum tycker jag.
På påsen sydde jag därför ögon, nos och öron, och vips blev det en hund-påse. Tygpåsar med hundansikten har ju funnits ett tag på marknaden inom barninredning, men jag addade till långa öron för att få den att bli mer personlig och "min design". Tyget med svarta prickar är metervara från IKEA och är ett spill från när jag sytt en kudde tidigare.
Måtten på påsen är ca 60 cm hög och bottens diameter är ca 35 cm. Den sista detaljen som gjordes var att trä ett snöre i kanalen som jag sytt längst upp, så påsen går att stänga. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress