tisdag, onsdag och lite torsdag
Guten tag! 
Jösses, det är redan fredag idag ju. Och igår var det torsdag den 9e. På tal om det! För ett år sedan denna dag, fick jag veta att jag var gravid, och höll på att så ett litet frö. Ett frö som sen skulle bli vår fina Bodil. Det är ju helt galet och fantastiskt och absolut värt att börja detta inlägg med en bild på henne.
 
Detta är en vanilg syn numera. Testar nya förmågor, och alltid med ena strumpan avsparkad... 
 
I veckan har vi ätit min absoluta favorit husman; pannbiff, stekt lök med potatis, sås och lingon.
Hade jag varit med i Sveriges mästerkock hade det nog åtit ungefär såhär från juryn:
- Upplägget är katastrof, men smakerna sitter där. 
Och jag är beredd att hålla med haha!
 
När vi veckohandlade senast (fel ord för vi handlar max för två dagar när vi "storhandlar") men iallafall, upptäckte jag till min glädje att de sålde ut rosor för ett pangpris. Köpte därför två buketter i olika nyanser, som sen blev såhär fint ihop. Maffigt. 
 
Igår kunde ni se på bloggen att jag broderat blommor på en body. När Bodil sover eller är upptagen med att utforska sina olika leksaker, eller sig själv för den delen (som första bilden visar) då får jag tid att pyssla med sånt här. Tror att en del undrar eller tänker "hur orkar du hålla på kvinna?", men när andra mammor vilar i sängen, så "vilar" jag när jag får sitta och småpyssla med typ sånt här. För det mesta, jag är såklart också heelt slut mellan varven. Men sen är vi ju faktiskt två stycken som blivit föräldrar. Icke att förglömma :)
 
Jag uppskattar när jag får feedback och önskemål angående mina prints. Det senaste önskemålet var om jag kunde ordna Hortensia printet i A3 format. Och jag är inte omöjlig, så våga fråga(!) om det är nåt speciellt. Det mesta går ju nämligen att lösa. Här ser ni vilket fall ett upptryckt Hortensia-print i A3.
 
 Idag väntas läkarbesök för Bodil. Rutinkontroll, tredje i ordningen. Sen är det 100% fredagsmys. Förmodligen kommer Bodil bli lite hänging eftersom hon ska få vaccin igen. Förhoppningsvis blir det inte så allvarligt, det håller vi tummarna för det. 
 
Ha nu en härlig helg vad ni än kommer pyssla med. Kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress