utomhussäsong
Det börjar närma sig utomhussäsong och allt vad det innebär. För oss innebär det att få ordning på balkongen, som blir ett fjärderum från mars till oktober, om vi har tur.  Eftersom vi bor ganska långt söderut i Tyskland har vi i regel tidigare vår och längre sommar här jämfört med Sverige. Så målet är att ha balkongen i ordning iallafall innan mars är slut. För som sagt, förra året kunde jag sola med bara bikini den 4 april..  
 
Förra året såg balkongen ut såhär. Solstolen är underbar att få plats med och samtidgt bra att kunna vika ihop när den inte används. I Övrigt är vi sugna på att ha lite loungekänsla på andra kortsidan med nån typ av soffgrupp/dagbädd. Eftersom balkongen går ut från vardagsrummet där vi har vårt matbord satsar vi nog inte på matplats på balkongen också. Vi sitter ju ändå nästan "ute" när vi har öppet dörren helt(?). Så tror vi tänker rätt om vi satsar på mer loungefeeling, där det är trevligt att ta ett glas vin och kanske äta lite plock. (drömma)
 
I lördags köpte vi iallafall nytt insynsskydd, så vi är på gång, men balkongen behöver få en ordentlig grovstädning innan det sätts upp..
Tills vidare googlar jag på inspirationsbilder med sökorden "utemöbler balkong inredning inspiration".
Alla bilder från google. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress