vad som hänt det senaste
Halloj!
Kickar igång denna tisdag med att visa bilder från de senaste dagarna. 
 
I lördags vaknade vi av sol och 15 grader. Och passande nog vaknade Bodil med ett strålande humör, som alltid. Här tycker hon pappa är roligast i världen när han håller på och spexar för henne.
 
Ibland lyxar vi till det med hämtmat som ser ut såhär. I söndags var en sån dag då vi inte orkade laga nåt själva. Då beställde vi det här goda, som kommer direkt till dörren. SÅ GOTT!
Allt som ofta dricker vi smoothie här hemma. Helst på morgonen, men det går bra vid lunch, på eftermiddagen eller kvällen också. 
Naturell yoghurt,
frysta hallon,
blåbär,
mango 
och en skvätt apelsinjuice är ett säkert kort för att få en god smak.
Jag kan inte få nog av alla söta bebiskläder. Och jag kan heller inte få nog av att fota fina stilleben med dem. Tydligen. Så det blev ett foto även i helgen. Koftan kommer härifrån. På rea dessutom såg jag. 
 Jag har hunnit konstatera att om jag haft två st corokia växter, skulle en göra sig fint på matbordet också. Typiskt då! Så när jag fotat denna bild fick jag snällt ställa tillbaka växten i sovrummet där den har sin egentliga plats.
 
Det är så kul att folk tittar in här på bloggen. Jag hoppas ni gillar upplägget av mina inlägg. Ibland personliga, ibland visuella och ibland något helt annat. Gilla gärna om nåt inlägg faller er extra i smaken. Eller ännu bättre, lämna en kommentar :)
 
Kram och ha en fin dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress