Välkommen helg
Igår var det fredag, om någon missat..
Den började med att det ringde på dörren. Det var ett paket som kom. Lyxigt att få allt man beställer på internet direkt till dörren här i Tyskland.
 
En av sakerna var denna lilla igelkott, som kommer från Sebra interior. De har så himla söta leksaker till barn som är svåra att motstå.
 
När klockan blivit halv 11 var det dags att åka in till stan. Markus skulle få behandling och jag kunde passa på att göra lite ärenden under tiden. Jag "villhövde" (nytt ord jag såg nån skrev på instagram. Klockrent) en ny tröja som inte är svart, och hittade en på H&M.
Samlade den på bild tillsammans med lite annat nytt som vi fått och köpt den senaste tiden. 
Stickade sockar till Bodil är en present från Socialstyrelsen här i Coburg. De kommer och hälsar på alla (om man vill) som fött barn för att ge present och lite information. Tycker det är fint att det läggs tid och resurs för att göra sånt nu för tiden. 
Den söta bodyn är en present från Bodils farmor och farfar som de hade med sig senast de var här på besök.
 
Bodil ville sen visa hur lång hon har blivit. Titta! Och tröjan hon har på sig är min gamla och passar henne perfekt just nu.
 
Innan kameran stängdes ner för vila hann jag fota mitt senaste motiv som jag målat. Har döpt det till "Hoppa hage". Den fick precis en sånn lekfull känsla jag var ute efter och kanske läggs in i shopen så småningom. 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress