Veckan som gått
Veckan började med ett IKEA besöK, och på inköpslistan stod utemöbler. Jag var nyfiken på den tillfälliga kollektionen som släpptes några dagar innan. Och oj vad mycket fint det fanns, så soffa, bord och fåtölj fick vi med oss hem. Eller hem kom vi inte med allt, för det fick inte plats i bilen. Så vi fick besälla hemleverans. I fredags kom dem, men då hade solen tackat för sig, som annars hade skinit hela veckan. Istället bjöds det på regn och blåst dagen till ära. Perfekt tajming! Blev därför inte mycket gjort mer än att ställa ut möblerna för att "känna in dem" och sen sy en dyna till soffan. 
Till lunch samma dag lyxade vi till det med pannkakor, för det är ju barnsligt gott. Med sylt och grädde såklart. 
Denna stora lilla tjej. Om drygt en vecka blir hon redan 4 månader. 
I lördags vaknade vi upp till en grå dag. Regnet hängde i luften och det kändes som att det aldrig blev riktigt ljust. Men vi tog på oss kläder, jag invigde min broderade skjorta,
och satte oss i bilen för att åka till Bamberg. Det har blivit en favoritstad att åka till när vi vill göra en kortare utflykt. 
Regnet höll sig borta och vi kunde i lugn och ro promenera runt och kika. Bodil sov sig igenom utflykten och vaknade inte förrän vi satte oss i bilen för att åka hemåt. 
Tur att Bodil gillar att ligga i vagnen som vi köpt. Man kan ju faktiskt inte vara säker på att man får ett barn som gillar det, men Bodil uppskattar det vilket är skönt. Vi har en Cybex priam 2 in 1 och är mycket nöjda. Smidig att packa ihop och lättmonterad. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress