gårdagen
Igår var det som bekant kristi himmelsfärd, men också Fars dag (i Tyskland). Här är både mors -och fars dag under maj månad. Ganska smidigt kan jag tycka, och lätt för folket att komma ihåg. 
Hur som, att det var just fars dag, visste vi. Eller rättaresagt Markus hade påminnt mig ett antal gånger så det var svårt att missa haha, men av nån konstig anledning hade vi missat att det för övrigt var en röd dag och alla matbutiker var stängda...
Min dag började iallafall en halvtimme innan resten av familjen. Då tog jag dagens första kaffe och fortsatte med att grovskissa på en grej jag ska göra. Återkommer om detta vid senare tillfälle. 
När Markus åkte iväg på sin morgonträning gick jag och Bodil ut på vår (nästan) dagliga promenad. Och längs vägen plockade jag med mig småblommor. Har dålig koll på blomnamn, och om ens allt räknas som blommor eller om det är ogräs, men jag plockade det jag tyckte såg fint ut. 
Fint va?! Och att ställa vasen i ett av hyllplanen i blåa garderoben framhävde blommorna så fint när jag fotade. 
När vi kom hem från promenaden packade jag upp lite nya kläder som kommit på posten dagen innan.
Tema sommar. Det ekade nästan tomt med sommarplagg i Bodils garderob, i rätt storlek, så det var nödvändigt.
Alla kläder kommer från H&M. De blå sandalerna köpte jag i en affär här i Coburg. På pojkavdelnigen(!) jag var inte så sugen på att köpa rosa sandaler med fjärilar på nämligen...
När det var lagom för eftermiddagskaffe hade jag slängt ihop en kladdkaka, efter önskemål från Markus. Lite kalas-känsla skulle vi ju ha på fars dag. Dock ljuger bilden för när Markus ska ta sig en bit är den helt ogräddad. Jag hade förmodligen haft rejäl amningshjärna och satt ugnen på 75 grader, och inte 175, som det ska vara haha. Så fikat blev något fördröjt..  
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress