helgglimtar
Hej och god kväll!
Hoppas helgen har varit skön och behaglig.
Min fredag började med att jag fick två timmar solo på stan. Jag hade råkat gnälla högt över att jag är trött på ALLT i min garderob och ville göra en ordentlig rensning. Och rensar man behöver det ju fyllas på med nåt nytt, vilket jag alltså fick tid att kika på i fredags. Och visst hittade jag lite, så nu har jag börjat med utrensning och addat till lite nytt. 
Det var inte bara nya plagg jag tycktes behöva, för jag hittade visst en ny kopp som jag verkligen inte kunde tänka mig komma hem utan. 
Redan till lördagsfrukosten invigdes koppen. Och dagen till ära lyxade vi till med färska croissanter fyllda med choklad. Jösses vad onyttigt med OJ vad gott det var. 
Efter frukosten började jag bläddra lite i den här boken. Vi har börjat ge Bodil smakportioner och den här boken är fylld med bra tips och recept på hemmalagad barnmat.
Imorgon ska vi tillaga puré av palsternacka. Får vi se om det går hem. 
Idag, söndag, är det Mors dag i Tyskland. Den tillbringades en stund med Lea, som kom över för att gå en promenad med mig och Bodil. Sen fikade vi på nybakad kladdkaka och kaffe. Markus är iväg på match och kunde inte sällskapa. 
 
 
 
Lisen

Gud vad underbart med ensamtid när man ska shoppa, kan lätt bli aningens dyrt då också haha! Tack för dom underbara födelsetavlorna, veckans projekt att hitta perfekta platser i hemmet!

Svar: Ja den lilla tiden är guld värd i mellanåt 😊 Vad roligt att du gillar dem så! Hoppas jag få se nån bild när de sitter uppe😉😘
Kajsa Hagelin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress