maj maj måne
Hej och god morgon! Nu när vi klivit in i maj månad innebär det också att Bodil har hunnit bli 5(!) månader. Jösses så snabbt det går.
I helgen har vi haft besök i dagarna 3. Markus bror och en vän till honom har varit här och hälsat på. De prickade in en bra helg för solen har varit framme nästan hela tiden, vilket har lett till grill, sköna promenader och kaffe på uteserveringar. Idag däremot öser regnet ner och min plan att ta en långpromenad in mot stan kanske uteblir..
Innan blombladen sjöng på sista refrängen och jag började samla ihop blad som fallit ner, hann jag fota dem med en smarrig lunch-frukost. Att äta en matigare frukost till lunch är så himla gott ibland. 
Idag är planen att färdigställa lite småfix i barnrummet. Här ser ni föresten färgen som jag målat en av väggarna där inne med. En dov lila färg som jag tycker passar så himla fint med den blå färgen på garderoben. Jag valde att måla halvvägg och blev väldigt nöjd. Väggen har lite struktur i sig så en skarp linje är lite lurigt att få till, men det går bra när man gör rätt förarbete genom att "spärrmåla" och ser till att dra bort tejpen snabbt, innan färgen torkat. Det finns många bra tips att få när du googlar "måla halvvägg". 
När bäddsoffan åkte ut från rummet hade jag en idé om att lägga en hög med madrasser där istället, för att skapa en myshörna där vi vuxna får gott om plats. "Lager-på-pager"-känsla. Madrasserna har jag klätt med nya och gamla sängkläder, som passar bra in i färgerna. 
Nu ska vi som sagt bara fixa det sista här inne. Bland annat sätta på handtag på skåpsdörrar som vi har gjort till våra två Billy bokhyllor. Kommer bilder på det när vi är klara. 
 
Ha en fin dag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress