Torsdag
Hej!
Dagen har gått i ett. Den börjades med att jag packade kalendrar som senare skulle postas.  
Jag stängde in mig i Bodils rum så jag kunde sprida ut mig över golvet.
När jag var klar mötte jag Markus och Bodil i dörren, som varit ute och gått, och jag åkte och postade.
Eftersom jag redan på morgonen hade slängt på mig träningskläder hade jag tydligen planerat för att ut och springa. Så det var lika bra att knyta på mig löpskorna innan jag blev allt för hungrig på lunch.
 
Jag går alltid en bit innan jag börjar springa, och under denna korta sträcka gick jag förbi en överlevare i form av en ros. Bland kala kvistar lös denna röda ros upp rätt rejält och jag var tvungen att dokumentera
Det blev eftermiddag och samtliga i familjen tog en nap. Så himla skönt att ibland sova en stund på dagen. 
Men sen blev vi väckta av att det ringde på dörren. Det var ett fint paket som levererades, med kläder och hårband som Bodil ska få i födelsdagspresent. 
 
Onsdag
Idag kunde jag hämta ett stort paket med kalendrar från tryckfirman. Med lite försening kan de nu äntligen skickas ut till alla som förhandsbeställt.
Bodil har hunnit leka rövare i sitt rum..
..vilket innebär att riva ner alla böcker hon når samt kasta blöjor över hela golvet.
Och sent i eftermiddags hann jag sätta mig och jobba på en illustration.
Det var kort och gott denna onsdag. 
 
Sy julstrumpor
Jag preppar inför jul. Något tidigt kan tyckas kanske, men jag fick feeling igår och började sy. Dock skippade jag julmusiken haha..
 
Jag är allmänt försiktig med att ha för mycket julpynt här hemma, med tomtar, glitter och allt vad det innebär, Så att sy julstrumpor i vackra tyger, kändes mer rätt. Det blev 3st i olika tyger som får pryda vardagsrummet när vi närmar oss julen. 
Tryck gärna på <3-knappen om ni gillar denna typ av inlägg. Kram