Bodil 1 år
Den 17 november 2016 var jag beräknad att föda Bodil, men bebisen i magen tänkte jobba över.. I elva dagar.
Så! Den 28 november kl 12.33 kom Bodil äntligen ut efter igångsättning som påbörjades redan dagen innan. Den drog igång ordentligt (till slut), men fick ändå avslutas genom kejsarsnitt. Efter ca 9 timmar med frustrerande tankar som "varför kommer du inte uuuuuuut", kunde läkarna konstatera att föda henne vanligt skulle ge risk för stora komplikationer. Detta berodde på att hon låg nedåt med huvudet, men hade det snett uppåt placerats. Därför blev kejsarsnitt ett måste. 
Här ligger hon bara några timmar gammal <3 Älskade lilla vän. 
Efter några dagar på sjukhus fick vi äntligen komma hem och kunde påbörja så smått en vardag. En ovanlig, känslomässig och stillsam sådan, men den bästa av världar. 
Och vipps har det gått ett år. Igår firade vi Bodils första födelsedag. Med tårta, presenter och vänner som kom på kalas. Och redan förra veckan kom det paket på posten från Sverige. Både från mormor, morfar, farmor och farfar. 
Här är några av alla presenter hon fick uppradat.
En av två tårtor. Det var knappast Bodil som begärde tårtsorten, utan det var hennes kära pappa. Prinsesstårta. Jag gick all in med egengjorda bottnar, vaniljkräm och färgad marsipan, och den fick turligt nog godkänt haha.
Och här är ett busigt litet födelsedagsbarn. TACK för alla gratulationer Bodil fick på sin dag igår! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress