Helgen
Hej!
Idag är det måndag och vi ska åka till IKEA. Markus är ledig från handboll och det passar perfekt att åka dit en sista gång för att klämma och känna på saker vi vill beställa till köket. 
 
 
Men nu backar vi bandet och pratar om helgen.
I fredags hade Markus bortamatch så jag bjöd över en vän på middag på kvällen. Mysigt att prata ikapp sen sist. Jag fångade Bodil innan läggdags på bild som ändå symboliserar fredagar bra. 
På lördagen var det regnigt och tråkigt väder så vi mös mest inomhus hela dagen.
 
Jag gjorde iordning ett nytt utseende på bloggen och tog ett ny profilbild. 
Igår firades ju Fars Dag i Sverige, och även här hos oss. Inget speciellt mer än att jag påminde min man än en gång att han är en väldigt bra, fin och trygg pappa <3.
När jag satt vid datorn gick jag igenom bildarkivet från vårt sommarhus, och fastnade för den här igen. En av de första bilderna jag tog när vi fick tillgång till huset i somras. Och jag kommer ihåg hur glad jag blev när jag fick se skjutdörrarna, listerna och golven. Denna bild är tagen i det som kommer bli vårt nya vardagsrum med plats för matgrupp och som ligger anslutet till nya köket. 
 Helgen avslutadeds med ytterligare en handbollsmatch. Denna gång hemma och det blev vinst, igen(!) Två vinster under en och samma helg. BRA JOBBAT! Igår fick även Bodil se pappa spela.
Föresten! Den här bilden tog jag vid vägen där vårt hus ligger i mitten av oktober. Ni förstår kanske varför vi köpte huset?!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress