Helgen
Hej!
I fredags var jag på stan en sväng och hittade dessa söta julgransdekorationer. Kunde inte motså och de får bli Bodils dekorationer den här julen.
Fredagskvällen avslutades med hemmagjord tapas. Jag var så sugen på det och Markus var inte svår att övertala. 
I lördags bestämde vi att städa balkongen inför vintern. Vårt stackars olivträd hade kanske redan fått stå ute alldeles för länge, men nu har jag tagit in den och gett ny jord samt kruka. Hoppas den överlever. Är alldeles för dåligt insatt i det här med övervintra växter som denna. Trivs de ens inomhus? Bättre inne än ute tänker jag.
När jag ändå var i farten med omplantering fixade jag några andra växter vi har här hemma också. Växten på tv-bänken har fått en ny kruka.
När klockan slog 13 tog jag bilen och åkte till en loppmarknad. Hade sett skyltar om att det skulle vara en denna lördag, tidigare i veckan. Jag kom hem med två små saker. En gullig liten tallrik som jag tänker kan passa fint i Bodils rum, på väggen. Måste bara hitta en tallrikshållare. Sen hittade jag en gammal rund ram. Kanske ett av våra bröllopsfoton kan vara fint att ha i det?
Markus hade planerat lördagsmiddagen. På menyn stod en mustig köttgryta, som stått och kokat i 3 timmar. Det var mumma kan jag lova. 
Idag har det varit regnigt och ruggigt. Snön har dock inte kommit hit än, men jag har sett flera bilder på insta att det kommit i Sverige. Jag är inte avis..
Vi har mest myst inne. Bodil har badat, jag har dock varit ute och sprungit, Markus har suttit på telefonmöte med IKEA och vi har äntligen beställt vårt kök. En lagom händelsrik söndag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress