Instagrampepp, dimma och besök hos doktorn
Hej!
Det klingar till i mailboxen nästan dagligen om förfrågningar angående illustrationer, så den senaste tiden har penslarna gått varma. Igår blev ytterligare en illustration färdig.
Men idag vaknade vi till en lugn morgon. Bodil slog upp sina blå runt halv 8-tiden och var på strålande humör, såklart. Jag varvade att äta min egen frukost och att ge Bodil rån som hon smaskade på. 
Kl. 10.30 hade Markus bokat telefonmöte med IKEA angående vårt kök, och då passade jag på att packa in Bodil i vagnen och ta en förmiddagspromenad. Hon slocknade på två röda, och jag fångade dagens ljus med kameran. Det var alldeles stilla och tyst där jag promenerade och dimman låg tätt. 
Efter en timmes promenad vaknade Bodil och det var lagom att gå hemåt. Och väl hemma sa Markus att telefonmötet hade gått galant, och vi hade gjort ett bra jobb i Kitchenplannern, så vi fick Okej att beställa kök redan idag om vi vill. Skönt!
Väl hemma fick jag en fin överraskning när jag gick in på på Krickelins blogg, där hon skrivit om mig efter att jag målat den här illustrationen. Detta är en av de bra sakerna med sociala medier. Att man kan få den fina direktkontakten med inspirerande människor, och att de sen ger sådan fin respons på saker en gör. Åh vad det värmer!
När klockan slog 15 satt jag, Markus och Bodil hos barnläkaren. Det väntades rutinkontroll för Bodil samt vaccinspruta. Det var ett tag sedan vi var där och det skulle bli intressant att se hur Bodil vuxit sedan sist. Idag mättes hon till 77 cm och väger lite över 10 kg. Med andra ord fick hon en OKEJ-stämpel på rumpan haha. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress