Äntligen fredag!
Jag har så mycket fredagskänsla i kroppen idag. Känns härligt. Det är nog för att den här veckan har gått i ett. 
Den har varit fullspäckad so far, men enbart med trevligheter. 
Jag har äntligen fått upptryckt ett visnings-ex av min kalender som jag jobbat med en tid. Och från och med nu finns den att förhandsbeställa i min Webshop. Jag är otroligt nöjd över resultatet och att jag redan hunnit få sån fin respons känns grymt!
Kalendern kommer enbart säljas i begränsad upplaga, vilket kan vara bra att nämna för den som funderar på att köpa en, så det inte koms på för sent.
Kalenderns format är A4 och innehåller 12 olika månadsbilder samt utrymme för att göra små noteringar vid varje datum. När varje månad är slut kan dra ut motiven och rama in på väggen. 
Okej, nog om kalendern.  Veckan har också inneburit lite omvandling på mig själv. I onsdags blev jag en lugg OCH tatuering rikare. Supernöjd med båda! Tatueringen föreställer en svala, och det har jag varit sugen på en längre tid, och när min syster gjorde en i somras blev jag ännu mer sugen på att också skaffa en. Jag bokade tid hos en kvinnlig tatuerare den här gången, och hon var superduktig (och snabb).
Efter lunch hade jag tid hos min frisör som jag går till här. finputsade längderna, färgade utväxten och klippte lugg. Medan många väljer att klippa kort page den här hösten så väljer jag att behålla svallet. Än har jag inte tröttnat på det och då känns det onödigt att kapa det. Har aldrig haft såhär långt heller så det är lite därför jag inte vill klippa bort det hehe.. 
 
Nästa vecka åker jag och Bodil till Sverige. I hela 10 dagar kommer vi kunna umgås med vänner och familj i hemtrakten. Det blir också kul att se hur köksrenoveringen i sommarhuset tar sig. Nytt golv och nya reglar på väggarna har än så länge kommit upp med hjälp av Markus pappa. Och medan vi fått sån bra snickarhjälp där, har jag och Markus suttit x antal timmar framför datorn och planerat och ritat upp nya köket. Vi har väl gjort femtioelva olika varianter, men det senaste blir nog det slutgiltiga. Eller? haha. Men jag är väldigt nöjd att jag kommit på en idé som gör att vi kommer få ett fastbyggt skafferi i nya köket, som man dessutom kan gå in i (Hoppas vi beräknat måtten rätt..). Jag har tagit Ernst på orden, som menar på att ALLA nyproducerade kök borde ha med skafferi i planeringen. Så viktigt är det, och jag tror på hans ord. 
 
Nu önskar jag trevllig helg!
Kramkalas
 
 
Hemma Hos Felicia

bilderna i din kalender är ju helt magiska!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress