Helg och måndag
Ny vecka. Jag förbereder mig och Bodil för att flyga till Sverige på torsdag. Det ska bli spännande att se hur resan blir den här gången. Det gick väldigt smidigt i somras, men då var Bodil mindre och inte lika medveten om vad som hände.. Vi flyger dock direktflyg som tar ca 1.5 timme så jag hoppas det är överkomligt. Vi landar i Göteborg och där möter min pappa upp oss, känns också skönt!
 
Nu till helgen som varit. Lördag och söndag bjöd på riktig sensommarväder. Vi hade klarblå himmel och över 20 grader. Så härligt. Och när jag var ute och sprang gjorde jag det endast i linne och på vägen såg jag en citronfjäril. Fick riktig vårfeeling där och då. På tal om löpning. Jag har sprungti regelbundet i ungefär 2,5 månad nu, men helgens löprundor kändes såååå tunga och jobbiga. Jag var bara glad att jag tog mig runt. I söndags var det nära att soffan vann, men jag tog mig ut och sprang mina 5 km. Men så är det väl, känslan varierar.. Väl hemma och efter dusch åt vi hemmagjord pizza, med allt möjligt gott på. För några år sedan hade vi det som söndagstradition, att göra pizza, och det känns som den traditionen är tillbaka nu efter två helger i rad. Ännu mysigare lär det bli när också Bodil kan äta på sin egen lilla pizza. 
Innan löprundan och pizzan sydde jag ju om jackan som vi köpt till Bodil. Många verkar tycka att det var en fin och smart idé att göra så, och jag kan bara hålla med hehe. Jackan får nog invigas på torsdag när vi reser, för här har den inte används än, som sagt, sensommarvärme..
Till dagens eftermiddagsfika hade jag bestämt mig för att baka en paj.
Och det blev en äppelpaj! Utgick från det här recptet och den blev så himla god. Rekomenderar verkligen at ni testar. Vi åt den tillsammans med en klick vaniljglass när den precis var nygjord och fortfarande varm. Mm mm mm..
Vistelsen i Sverige kommer innebära en hel del roligheter. Om det inte redan börjat så lär det göra det på lördag. För då är det jag, mamma och Lisa som har bokat en heldag i Göteborg. Vi ser det som en sen födelsedagspresent till oss alla, att få göra nåt ihop. Pappa-morfar hejar på från hemmaplan och kommer vara barnvakt åt Bodil. 
Ska bli kul att kolla in vad butikerna har att locka med. Jag har några saker på listan som vore trevligt att hitta. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress