Helgen
Äntligen, nu har en taklampa kommit på plats ovanför matplatsen. Vi köpte den här på IKEA senast vi var där. Tyckte den var precis så stilren och enkel som jag hade föreställt mig att vilja ha. 
Och på elementskyddet har jag fått i ordning. Av nån anleding har jag haft väldigt svårt att få tummen ur sedan vi möblerade om, men nu äntligen känns även den här delen av rummet färdig. 
I en av ramarna sitter den här damen. Älskar den här bilden på Bodil, så var tvungen att göra förstoring av den. Hon ser ut som en liten Nils Karlsson Pyssling hihi. 
I lördags packade vi in oss i bilen och åkte till Bamberg. Vi prickade in perfekt väder. Runt 19-20 grader och strålande sol. Jag och Markus passade på att ta en fika i en mysig innegård medan Bodil sov i vagnen. 
Men när hon vaknade var hon inte sugen på att sitta i vagnen. Och varför inte passa på att fota när en har en bebis i famnen som är på gott humör!
Just nu jobbar jag järnet med att måla illustrationer. Både specialbeställningar och sådant som ska läggas in i Webbshopen. Det är så himla kul att göra detta och framförallt att folk vill ha sånt som jag målat. Underbar känsla!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress