Here we go again, Friiday!
Måndag, fredag, måndag, fredag. Nån som håller med om att resten av veckans dagar smällter ihop och att vipps är det fredag och helg igen, när det känns som igår att vakna upp måndag morgon?!
 
Den här helgen ser jag fram emot lite extra. Inget speciellt som är planerat, men bara att Markus är hemma och ledig från handboll lördag-söndag är värt att fira hehe. Speciellt med två helger i rad då han varit borta över natten lördag-söndag. 
Här hemma har vi en "att-göra-lista" som bockas av vääldigt sakta, men det gör mig inget alls. Innan bebislivet ville en ju alltid ha sakerna gjort helst igår, men nu gör det inget att ett projekt blir lite utdraget och kanske inte slutförs på två röda. 
Men OM vi får tummen ur så blir jag glad om vi kan
-Ordna med tv-kablarna bakom nya tv-bänken
-Ge tavlorna en ny plats på väggarna. Just nu gömmer sig bland annat en tavelvägg BAKOM tvn.. känns lite onödigt.
-Få upp taklampan ovanför matplatsen.
På tal om lampor. Det har tillkommit en bordslampa bredvid soffan nu. Adderade en lampskärm, som från början suttit på en golvlampa, men den passade alldeles utmärkt även till den här lampfoten. Det känns alltid extra bra i hjärtat när jag kan"shoppa" i mitt eget hem genom att byta plats, eller byta ut delar från ett föremål, som gör att det känns som en helt ny pryl. 
 
Trevlig fredag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress