Nytt i vardagsrummet
I vårt vardagsrum har det skett en liten förvandling, men egentligen är bara halva rummet representabelt för att visas på bild, vilket är vad jag kommer bjussa på idag. (Tvn har  nämligen inte kommit upp där den ska än)
Alla möbler har i princip fått sig en ny plats. Gardiner (mörkläggnings) har kommit upp äntligen(!), och jag har målat om stolarna runt matbordet. 
Jag har under en tid varit väldigt sugen på att införskaffa ett runt matbord, men efter en del fundering och diskussioner har vi landat i att det vi har duger alldeles utmärkt. Jag kommer inte ifrån att detta fyrkantiga rum, alltid kommer vara svårt att möblera. Det är liite för litet för att egentligen både ha soffa och matplats, därför tänkte jag att ett runt bord skulle skapa en luftigare känsla, men den nya ommöbleringen gav oss bra med yta ändå.
I förmiddags hoppade jag in i bilen och åkte till IKEA helt solo. Vi hade inte helt bestämt om vi skulle köpa en sittbänk eller bara en stol till matgruppen, vilket jag ville åka och se på plats innan nåt bestämdes. Valet föll tillslut på en till stol. Och det, mycket för att jag inte såg den bänken vi hade funderat på. Så jag köpte den här stolen som kompletterar våra andra nymålade stolar bra. Nu har jag en stol kvar här hemma som jag funderar på att måla, så vi får 5 svarta stolar runt bordet, plus Bodils matstol såklart. 
Vid soffhörnan har vi valt att ta bort vårt låga soffbord tills vidare och sastar bara på ett bord att ha bredvid soffan istället, och som är lika högt som ett vanligt matbord. Varför vi tagit bort soffbordet är mycket för att inte riskera att Bodil skadar sig på det. 
 
Det är faktiskt vårt gamla balkongbord som bara har fått en ny bordsskiva, som har flyttat in. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress