Babyhörna
Det börjar växa fram en liten babyhörna i vårt sovrum igen. Vi fick hem spjälsängen från IKEA förra veckan som vi beställt och igår skruvade Markus ihop den. Vi passade på att beställa en redan nu så vi slipper fixa allt sånt när vi kommer tillbaka efter semestern från Sverige i juli. Och när sängen var ihopskruvad tyckte jag att jag lika gärna kunde piffa lite också. Vem vet hur mycket energi jag har veckorna innan ankomst liksom hehe.
Jag hade ändå hunnit förberett och köpt på mig lite material som jag skulle göra olika projekt med. Det småblommiga tyget som jag klätt över madrassen köpte jag för nedsatt pris då det var sista biten. Perfekt tyckte jag som hade fantiserat om nåt lakan i blåa toner.
Babynestet sydde jag redan när Bodil låg i magen och den sov hon i de fyra första månaderna. Hoppas att den blir lika poppis för lilleman. 
Vid samma tillfälle som jag fyndade tygbiten köpte jag även material till en babymobil att hänga ovanför sängen. Den är gjord av träpinnar, träkulor och snöre..
..och såhär blev resultatet. Jag freestylade helt och hållet när det kom till utformningen men tycker den blev fin. 
Här tycker jag mitt nya print "Bondpojke" passade perfekt i färgerna. På tal om print, missa min rabatt jag har just nu på allt i Webshopen. Den håller på ett litet tag till innan shopen stängs. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress