Veckans mobilbilder
Hej!
Jag inser att dagarna har gått i ett när jag ser datumet på mitt senaste blogginlägg. Jag försöker jobba undan en del innan det är dags att åka till Sverige, och då blir det lite glesare mellan inläggen. Och med jobb menar jag att sitta med illustrationer. 
Jag har dragit igång min REA i webbshopen inför stängning och snart läggs även två nya motiv in, vilka också blir de sista innan sommaren och en tid framöver. Eftersom bebisen kommer i augusti är det svårt att säga hur länge shopen blir stängd. Här är iallafall mina nyaste motiv som jag fotat med mobilen. Jag har inspirerats av gamla fotografier från 30-talet och vintage bokmärken.
I helgen som var bjöds det på härlig sommarvärme och sol både lördag och söndag.Vi njöt och tog oss ut på en liten utlfykt till en park som ligger nån kilometer hemifrån oss. Bodil hade spring i benen och var redo att utforska varenda sten på grusvägen...
En annan fokuserade på alla vitsippor som låg som ett hav i skogen. 
Älsklingsparet på promenad.
När helgen var över hade alla blommor fallit ner på marken. Även trädet vi har bredvid balkongen är överblommad nu. Synd att man får njuta av dem så kort. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress