Dagens utflykt
Vilken söndag vi haft här! Ett perfekt väder för en utflykt tyckte vi och åkte upp mot Slott Callenberg i förmiddags. Jag hade varit där tidigare när jag tränade med mamma-gruppen i våras och därför visste jag att det fanns fina motionsspår där.  
Det är nåt med att andas skog. Då mår man ju extra bra. Under promenaden fick vi syn på skygga hjortar, som jag bara hann fota rumporna på, Bodil hann både sova i vagnen och traska själv på fötterna.
Själv kände jag mig pigg och färgglad med min rosa mössa och nya läppstift. Jag gillar verkligen denna nyans. Om nån är nyfiken så heter den First light nr 64 och kommer från Chanel. Det är som balsam för läpparna att dra på det och jag gillar att den är matt. 
 
 
 
Ett Tack och vårkänslor
Vill börja säga Tack för alla fina hälsningar angående Bodils syskon som håller på att bakas. 
I fredags, när en veckas inskolning på dagis var över och hela familjen åkt på förkylning (hej dagisbaciller!), behövde vi piggas upp med våriga tulpaner, tyckte jag. Köpte  därför två buketter med orange och rosa nyanser och satte ihop till en bukett. Personligen gillar jag tuplanbuketter som stått i vas 2-3 dagar och blivit mer hängiga, då de som allra finast.
I lördags var iallafall en i familjen (jag) piggare och åkte in till stan på förmiddagen. Himlen var grå men asfalten torr och då åkte mina röda adidas sneakers på. 
Jag hade "vår" i tankarna även denna dag och unnade mig ett nytt fint läppstift från Chanel, i korallröd nyans. När jag är gravid unnar jag mig hellre bra smink och roliga accessoarer än nya kläder. 
På helgens att-göra-lista fanns att fixa en utklädnad till Bodil tills dagis på måndag. Det är nämligen Fasching karneval just nu och då klär man ut sig. Bodil får bli en söt liten fjäril tänkte jag, så knåpade ihop vingar av papper idag. Tyllkjolen som köptes inför nyår passar utmärkt till. 
Hoppas ni haft en fin helg!
Ett syskon
Nu kan jag inte hålla mig längre, och heller inte dölja det. Jag är gravid och om allt går som vi vill och hoppas får Bodil ett syskon i augusti. Och jag kan inte sluta le av tanken att Bodil ska bli storasyster. Ibland är livet extra fint!