Soligt februari
Idag vaknade vi till ett bättre februariväder. Klarblå himmel och solen skiner. Dock är det väldigt kallt, men allt annat än regn och slask är ju toppen. 
Angående Bodils inskolning på dagis kommer här en liten statusuppdatering.
Den är i full gång och det går som hejsan hoppsan. Hon är inte blyg för att leka med de andra barnen, och hon hittar lätt leksaker som intresserar henne. Väldigt skönt. Vi har varit där i 5 korta dagar nu och jag är än så länge med hela tiden. Vi får se hur länge inskolningen ska hålla på, men att den behöver pågå i 4 veckor tror jag inte behövs, vilket annars är det normala i Tyskland. Jag tänker mig kanske snarare 2, annars kommer hon väl aldrig vänja av sig att inte ha mig där.. 
Nog om det. 
Förra veckan målade jag en illustration på mig själv tillsammans med Bodil. Tycker faktiskt den blev väldigt lik oss haha. Med Bodils härliga gångstil och jag som trippar bredvid. Nu ska den bara ramas in och hängas upp. 
I lördags tog vi oss en tur till Erfurt. Ett snabbt stopp på IKEA eftersom kaviar(!) behövde inhandlas tyckte Markus. Jag hittade två söta tights inne på Zara Kids som fick följa med hem. Mer än den shoppingen blev det inte.
Hoppas alla får en fortsatt skön vecka.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress