Måndagstankar
Idag inleder vi sista veckan då Bodil är hemma 100%, för nästa vecka börjar hon dagis. Vår stora lilla tjej. Markus tog den här mobilbilden i helgen när vi var ute och promenera.
Vi planerar för att göra en vårresa till München med övernattning. Förra våren var vi i Berlin och det var så mysigt att komma iväg hela familjen så ni håller vi utkik när Markus har ledigt från träning och matcher under våren..
Tack vare att jag lägger både tid och enerigi på mitt stora intresse; att illustrera, betyder ibland att roliga mail ramlar in. Och i slutet av förra året fick jag en jobbfråga från en tjej som jag snart kommer dra igång ett samarbete med. Berättar såklart mer om det längre fram..
På tal om illustrera. Jag kan inte få nog av alla inspirerande foton jag snubblar över. Ta bara den här, som Malin Persson lade upp för ett tag sen på sin instagram. Kunde inte låta bli att illustrera. Den känns viktig.
 
 
 
 
 
Fredag och helgen kan börja
Jag älskar när vissa fredagar skapar mer fredagskänsla än andra. Idag är en sådan dag. Vaknade och var riktigt lättad att det är fredag. Konstigt egentligen eftersom jag är hemma alla dagar, men en typisk sådan fredag när jag känner så är när Markus är ledig på förmiddagen och bara tränar vid 17. Betyder att han är hemma tidig kväll och då ser vi alltid till att planera in en god fredagsmiddag.
Iallafall. Ledig förmiddag innebar att vi kunde åka in till stan och äta lunch ihop. Sagt och gjort, men innan lunchen hann jag springa i några affärer och fynda. Bland annat denna klänning. Något ovan med denna typ av krage, men den kändes inte alls dum när jag provade. Plus att den har perfekt längd på armarna. När jag var klar i butikerna gick vi mot restaurangen vi bokat in för lunch. Vi tajmade in när även Bodil skulle äta så hon fick gormémat från restaurangen dagen till ära. Hon åt och åt och sa som vanligt "mmm" mellan varje tugga = gott betyg haha. Vi åkte hem lagom till hennes eftermiddags-nap och då slockande samtliga i familjen. Bästa rutinen just nu måste vara att Bodil har 1 sovstund per dag, efter lunch, och den kan vara upp mot 2 timmar.
High five på den!
Tidigare i veckan trycktes detta print upp och det blev så sött. Nu hänger den i Bodils rum.
Inför Bodils inskolning på dagis snart behövdes en väska inhandlas. Valet föll på en Kånken mini i färgen Fog. Tidlös och kommer funka till allt. 
Och kroklisten som har kommit upp på väggen köpte jag från H&M home för en tid sedan. Det är två stycken som jag skruvat fast direkt bredvid varann. Funderar på att köpa en tredje så vi utnyttjar väggen ännu mer åt förvaring.. Fint iallfall att få in lite mer trä i hennes rum. 
Hoppas ni får en fin helg. Vi hade våran klar för oss men planerna ändrades tyvärr i sista sekund så nu är helgen ett blankt blad. 
Vardagsglimtar
Hej svejs!
Här kommer lite glimtar från vardagen de senaste dagarna. En blandad kompott kan man lugnt säga. 
Vi börjar med en uppdatering från vårt kök i sommarhuset. Förra helgen kom nämligen vår stenbänkskiva, spishäll och diskho på plats tack vare svärfar och svåger. Det mest nervösa momentet eftersom det kan vara lite osäkert om måtten stämt, men det gjorde det och av bilderna att dömma gjorde grabbarna ett grymt jobb. Så tacksamt. Nu vill jag bara att luckorna ska målas och resten av detaljerna i köket kommer på plats. Dröjer dock till sommaren innan det sker, men ändå..
Jag gjorde ett roligt konstaterande här om dagen när jag plockade i ordning inne i Bodils rum. Att det är ju bra att vi bor i en trea eftersom Bodil har två rum; detta och vardagsrummet. För när jag plockat ordning här inne och gick in i vardagsrummet såg det ut som ett bombnedslag med hennes leksaker överallt där också haha..
En morgon fångade ett roligt ögonblick med kameran när Bodil ställde sig upp och började "dansa". 
I veckan har det kommit lite paket till oss. Vi passade på att beställa lite nödvändigheter till Bodil nu när hon börjar dagis snart. Bland annat nya gummistövlar och regnbyxor. Sen kunde jag inte motstå de söta sandalerna i brunt läder också. Blir perfekt i vår och sommar. 
Till mig själv hittade jag en skön kaftan/klänning. Har en likadan i mönstrat tyg också och gillar modellen.
När det kommer till mitt målande har jag fått lite nya idéer på motiv att måla. Just denna tror jag blir väldigt fin att ha inne i Bodils rum. Måste bara bestämma vilket format den ska få...