Dagarna mellan jul och nyår
Jag har haft en frivillig paus med bloggandet ett tag. Ingen dramatisk anledning, tvärtom. Jag har bara velat umgåtts med familjen över jul och nyår. 
 
Två dagar innan julafton kom ju mina föräldrar ner till oss i Tyskland för att fira julen här. Vi fick några mysiga dagar tillsammans innan vi packade in oss i bilen för att sedan flyga till Sverige. 
Årets julkort på familjen haha. 
Väl i Sverige firades en andra jul tillsammans med mamma, pappa, bror och syster med deras familjer. Bodil fick träffa alla sina kusiner och var så glad för det. 
På nyårsafton hade vi bokat in en heldag med Markus bror, syster med familjerna plus ytterligare en familj. Vi startade dagen med pulka och skridskoåkning på Billingen i Skövde.
Mellan varven av alla möten med vänner och familj var det viktigt för oss att hinna få upp vårt kök som hade leverats tidigare i höstas. Det låg i högar när vi kom till vårt sommarhus och det vara bara att dra igång. Men innan vi började montera stommen och lådor behövdes taket målas. Jag ska göra ett separat inlägg om en uppdatering om renoveringen i huset tänkte jag. Kanske nån som är nyfiken på våra planer..
I sommarhuset stod ytterligare en julklapp till Bodil och väntade. Denna gunghäst i trä. Jag tycker dessa är så fina och har länge velat köpa en till Bodil, men så fick hon en i julklapp av sina kusiner istället. 
Det var mysigt att vistas i huset även vintertid. Denna gången bodde vi inte här eftersom det agerar arbetsplats just nu, men de dagar vi var ute och jobbade med köket hann vi få en härlig känsla att det kommer vara mysigt att bo här oavsett årstid. Nån gång ska vi fira jul här, det bara måste vi!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress