Fredag och helgen kan börja
Jag älskar när vissa fredagar skapar mer fredagskänsla än andra. Idag är en sådan dag. Vaknade och var riktigt lättad att det är fredag. Konstigt egentligen eftersom jag är hemma alla dagar, men en typisk sådan fredag när jag känner så är när Markus är ledig på förmiddagen och bara tränar vid 17. Betyder att han är hemma tidig kväll och då ser vi alltid till att planera in en god fredagsmiddag.
Iallafall. Ledig förmiddag innebar att vi kunde åka in till stan och äta lunch ihop. Sagt och gjort, men innan lunchen hann jag springa i några affärer och fynda. Bland annat denna klänning. Något ovan med denna typ av krage, men den kändes inte alls dum när jag provade. Plus att den har perfekt längd på armarna. När jag var klar i butikerna gick vi mot restaurangen vi bokat in för lunch. Vi tajmade in när även Bodil skulle äta så hon fick gormémat från restaurangen dagen till ära. Hon åt och åt och sa som vanligt "mmm" mellan varje tugga = gott betyg haha. Vi åkte hem lagom till hennes eftermiddags-nap och då slockande samtliga i familjen. Bästa rutinen just nu måste vara att Bodil har 1 sovstund per dag, efter lunch, och den kan vara upp mot 2 timmar.
High five på den!
Tidigare i veckan trycktes detta print upp och det blev så sött. Nu hänger den i Bodils rum.
Inför Bodils inskolning på dagis snart behövdes en väska inhandlas. Valet föll på en Kånken mini i färgen Fog. Tidlös och kommer funka till allt. 
Och kroklisten som har kommit upp på väggen köpte jag från H&M home för en tid sedan. Det är två stycken som jag skruvat fast direkt bredvid varann. Funderar på att köpa en tredje så vi utnyttjar väggen ännu mer åt förvaring.. Fint iallfall att få in lite mer trä i hennes rum. 
Hoppas ni får en fin helg. Vi hade våran klar för oss men planerna ändrades tyvärr i sista sekund så nu är helgen ett blankt blad. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress