Vardagsglimtar
Hej svejs!
Här kommer lite glimtar från vardagen de senaste dagarna. En blandad kompott kan man lugnt säga. 
Vi börjar med en uppdatering från vårt kök i sommarhuset. Förra helgen kom nämligen vår stenbänkskiva, spishäll och diskho på plats tack vare svärfar och svåger. Det mest nervösa momentet eftersom det kan vara lite osäkert om måtten stämt, men det gjorde det och av bilderna att dömma gjorde grabbarna ett grymt jobb. Så tacksamt. Nu vill jag bara att luckorna ska målas och resten av detaljerna i köket kommer på plats. Dröjer dock till sommaren innan det sker, men ändå..
Jag gjorde ett roligt konstaterande här om dagen när jag plockade i ordning inne i Bodils rum. Att det är ju bra att vi bor i en trea eftersom Bodil har två rum; detta och vardagsrummet. För när jag plockat ordning här inne och gick in i vardagsrummet såg det ut som ett bombnedslag med hennes leksaker överallt där också haha..
En morgon fångade ett roligt ögonblick med kameran när Bodil ställde sig upp och började "dansa". 
I veckan har det kommit lite paket till oss. Vi passade på att beställa lite nödvändigheter till Bodil nu när hon börjar dagis snart. Bland annat nya gummistövlar och regnbyxor. Sen kunde jag inte motstå de söta sandalerna i brunt läder också. Blir perfekt i vår och sommar. 
Till mig själv hittade jag en skön kaftan/klänning. Har en likadan i mönstrat tyg också och gillar modellen.
När det kommer till mitt målande har jag fått lite nya idéer på motiv att måla. Just denna tror jag blir väldigt fin att ha inne i Bodils rum. Måste bara bestämma vilket format den ska få...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress