Rosa toner
I lördags åkte hammaren fram, igen. Jag ville "göra om, göra rätt". Den här delen av vardagsrummet har jag nämligen alltid tyckt varit svårast att få ordning på och hitta en skön balans med till resten av rummet. Därför har den sett ut på många olika sätt. Den platsbyggda möbeln, som dels är ett elementskydd, byggde vi när Bodil låg i magen och jag var höggravid. 
Nu har nya tavlor spikats upp på väggen och lite ändring i hyllan har gjorts. 
Och för er som undrar; Bodil har alltid varit duktig på att lyssna när vi sagt att hon inte får röra på vissa saker, därav kan vi faktiskt ha böcker och prydnadssaker framme i låg höjd, och har alltid kunnat ha det. Det är såklart spännande att pilla när jag just håller på att ställa i ordning sakerna, men sen tappar hon intresset och vet att hon inte ska röra nåt. (När hon hört "Nej, inte röra. Ajabaja.." ett x antal gånger haha)
 
BB-väskan
Sådär! Nu kan jag bocka av packning av BB-väska också. Jag tror jag har dragit på det lite med flit eftersom jag vet att Markus ska vara borta på träningsläger i 5 dagar nästa vecka, och innan det ska ju ingen bebis komma ändå. Eller hehe? Nej, det bästa hade ju såklart varit om den ville hålla sig kvar i magen så svärföräldrarna hinner komma hit också och de kommer inte förrän den 9 augusti.. Vi har bf den 11e och är den här bebisen lika envis som Bodil var i magen får vi plussa på 11 dagar...
Vad har jag packat i då? Känns som det bara är det allra nödvändigaste:
3 mössor
1 filt
Mjuka kläder i både storlek 50 och 56. Läkaren hintar om en lång bebis så man vet ju aldrig. Det sa hon dock om Bodil också men så kom det ut en 51 cm knort ändå..
Pyjamas
strumpor
Snutte. Den har legat i vår säng ett tag så den fått vår doft. Vi gjorde samma sak med Bodils och det tror jag är bra. 
Det är varmt här och lär ju vara det de närmsta veckorna också så några tjockare kläder har jag inte packat ner. När jag låg kvar på BB med Bodil tog vi inte på hennes egna kläder förrän dagen i åkte hem så därför känns det onödigt att packa med sig alldeles för mycket. Bättre att få plats med mer ombyten till mig.
Fångat med mobilen
Den senaste tiden har det knäppts av lite bilder med mobilkameran. Låt oss kika. 
Inför hösten laddar vi upp med jordnära toner till Bodil. Vi fick nyligen hem ett paket med nya tights och kofta. Jag gillar verkligen dessa nyanser. 
Jag har hunnit och måla lite nya motiv den senaste tiden och den här med fiskarna verkade många gilla och det gör mig så glad. 
Söta lilla Bodil som hellre springer än går numera så skrubbsår på knäna är ett faktum.
Detta är Vallmo. Hon kommer säljas som print senare i höst.  
Detta är så himla skoj! Att jag och min syster väntar bebisar samtidigt och att det bara kommer skilja två månader på dem små liven. 
Finns det nåt mysigare än en nyvaken bebis som vill ligga kvar och mysa
Vi förbereder oss för vår nya lilla familjemedlem som anländer snart. Har dock inte packat BB-väskan... Helgens projekt!
Testat lite ny stil med penslarna. Även denna verkade många gilla!
Det är ju sååå varmt mitt på dagarna så det är knappt nåt alternativ att vara ute då. Men på mornarna när solen inte hunnit värma upp allt än är det skönt att promenera lite bland åkrar och blommor.